Köpvillkor

Dessa allmänna villkor gäller för produkter som säljs på zippydecor.com, om inte annat överenskommits skriftligen mellan dig som kund och oss på zippydecor.com. 

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter (moms och frakt).

När du handlar på www.zippydecor.com kan du välja att betala med kort (VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Discover, JCB), faktura eller delbetalning (via Billmate AB). Väljer du att betala med faktura skickas den till dig via e-post, och du har 14 dagar på dig att betala. Väljer du att betala via delbetalning kan du dela upp din betalning på 3, 6 eller 12 månader.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:

tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Kontakta oss om du vill utnyttja din ångerrätt.

Öppet köp

Vi erbjuder dig 30 dagars bytesrätt från det att du beställt varan. Detta gäller endast oanvända produkter.

Kontakta oss om du vill utnyttja din bytesrätt.

Sekretesspolicy

I samband med din registrering och/eller beställning på zippydecor.com godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Här kan du läsa Zippy Decors frakt- och leveransinformation.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss.

Återbetalning

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.